Our team

 
om fluturi.me

Är en webbsida som ägs drivs av företaget "Fluturime Travel jdoo" i Zagreb, Kroatien sedan 2019.

Bolagets försäljning och distribution hanteras genom systerbolaget "Gearsup Solutions Shpk" registrerade i Kosovo

Aktieägarna i vårt företag är Albion Idrizi och Besim Idrizi. Albion har en MBA inom flyget och har mer än 26 års erfarenhet av resor och turism företag. Han har varit i olika ledande befattningar, agerade som IATA tränare och industri konsult innan han blev en entreprenör. Besim Idrizi är en framgångsrik entreprenör i New York, USA angelägna om att stödja sysselsättning och utveckling i sitt hemland.

Vårt lag
Albion Idrizi - Managing Partner
Erita Keçmezi - Travel Consultant
Etnike Dibrani - Vendor Relations
Donika Gllogu Sekiraqa - Ekonomichef
Sadete Hamiti Osmani - House Keeping
Mentor Bytyqi - General maintanance


Varför fluturi.me?
• På fluturi.me du får allt du behöver för att boka en resa till eller från Kosovo, säkert och snabbt från överallt när som helst.
• Du kan designa ditt eget paket, bläddra igenom färdigdesignade paket vi godkända för dig eller bara boka enskilda produkter efter behov.
• Var det flygning, boende, biluthyrning, transfer, tur, biljett eller annan turistprodukten, kan du hitta och boka dem alla på fluturi.me.
• Den kraftfulla motorn kombinerar våra egna produkter med de från våra pålitliga partners på ett enkelt och rent display som innehåller all information du behöver.
• Från dator, surfplatta eller mobil kan du söka, boka och betala resan. Vårt call center är redo att hjälpa dig när som helst om du behöver hjälp med din reseplanering.