Our team


Rreth fluturi.me
 
Fluturi.me është web-faqe në pronësi dhe drejtohet nga kompania Gearsup Solutions Shpk e regjistruar në Kosovë që nga viti 2012. Shitjet dhe shpërndarja menaxhohet përmes kompanisë simotër Fluturime Travel në Zagreb, Kroaci.
 
Aksionare  ne kompanine tone jane Albion Idrizi dhe Besim Idrizi. Albion është MBA në aviacion dhe ka më shumë se 25 vjet përvojë në biznesin e udhëtimit dhe turizmit. Ai ka qenë në role të ndryshme drejtimi, ka vepruar si trajner i IATA dhe këshilltar i industrisë përpara se të bëhej sipërmarrës. Besim Idrizi eshte nje sipermarres i suksesshem ne New York, SHBA i cili vazhdimit mbeshtet punesimit dhe zhvillimin ne vendlindjen e tij, ne Kosove.
 
Ekipi ynë
 
Albion Idrizi - Managing Partner
Erita Keçmezi - Travel Agent
Gresa Puka - Travel Agent
Egzon Simnica - Travel Agent
Yllka Jetullahu - Finance Manager
Sadete Hamiti - Osmani - House Keeping
Mentor Bytyqi - General Maintanance
 
Pse fluturi.me?
 
• Në fluturi.me ju merrni gjithçka që ju nevojitet për të rezervuar një udhëtim për ose nga Kosova, në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë nga kudo në çdo kohë.
 
• Ju mund të dizajnoni paketën tuaj, të kërkoni nëpër pako të paracaktuara që kemi dizajnuar për ju ose thjesht të rezervoni produkte të veçanta sipas dëshirës suaj.
 
• Fluturimi, akomodimi, marrja me qira e makinave, transferimi, udhëtimet, bileta apo një produkt tjetër i turizmit, mund t’i gjeni dhe rezervoni të gjitha në fluturi.me.
 
• Motori i fuqishëm kombinon produktet tona me ato nga partnerët tanë të besueshëm në një ekran të thjeshtë dhe të pastër që përfshin të gjitha informacionet që ju nevojiten.
 
• Nga kompjuteri, tableti ose celulari mund të kërkoni, rezervoni dhe paguani udhëtimin tuaj. Qendra jonë e thirrjeve është e gatshme t'ju ndihmojë në çdo kohë nëse keni nevojë për ndihmë në planifikimin tuaj të udhëtimit.