Our team

 
O fluturime

Web stranica u vlasništvu tvrtke „Gearsup Solutions Shpk”, registrirana na Kosovu od 2012. godine.

Za klijente na EU teritoriju tvrtka Gearsup Solutions Shpk posluje preko sestrinske tvrtke iz Zagreba, Fluturime Travel j.d.o.o. 

Vlasnici su Albion Idrizi i Besim Idrizi. Albion ima MBA u zrakoplovstvu te više od 26 godina iskustva u putovanju i turizmu. Prije nego se odlučio baviti poduzetništvom, djelovao je na raznim upravljačkim pozicijama avio kompanija te kao IATA instruktor.
Besim Idrizi uspješan je poduzetnik u New Yorku, SAD. Besim želi podržati razvoj turizma u svojoj zemlji porijekla - Kosovo.

Naš tim
Albion Idrizi - Managing Partner
Erita Keçmezi - Turistički savjetnik
Gresa Puka - Turistički savjetnik
Egzon Simnica - Turistički savjetnik
Yllka Jetullahu - Voditelj financija
Sadete Hamiti - Osmani - Održavanje
Mentor Bytyqi - Održavanje


Zašto fluturi.me?
• fluturi.me stranica nudi sve što je potrebno za rezerviraciju putovanja, sigurno i brzo u svakom trenutku.
• Ovisno o Vašim preferencijama, željama i potrebama kreirati možete sami svoje putovanje u cijelosti ili možete pregledavati i odabrati već postojeće, ponuđene pakete usluga
• Birajte let, smještaj, najam automobila, transfer, turističke ture, kupiti karte za turističke atrakcije i sl. Sve navedeno možete pronaći i rezervirati na fluturi.me.
• Snažan motor fluturi.me mašine kombinira vlastite proizvode sa onima naših pouzdanih partnera te Vam na jednostavan način prezentira sve bitne informacije.
• Sa svog računala, tableta ili mobilnog telefona možete pretraživati, rezervirati i platiti svoje putovanje. U slučaju da trebate neku pomoć, naši ljubazni djelatnici u pozivnom centru Vama su na raspolaganju.