Our team

 
O fluturime

Web stranica u vlasništvu tvrtke "Fluturime Travel j.d.o.o " u Zagrebu od 2012. godine.

Za klijente na EU teritoriju tvrtka Gearsup Solutions Shpk posluje preko sestrinske tvrtke  „Gearsup Solutions Shpk”, registrirana na Kosovu.  

Vlasnici su Albion Idrizi i Besim Idrizi. Albion ima MBA u zrakoplovstvu te više od 26 godina iskustva u putovanju i turizmu. Prije nego se odlučio baviti poduzetništvom, djelovao je na raznim upravljačkim pozicijama avio kompanija te kao IATA instruktor.
Besim Idrizi uspješan je poduzetnik u New Yorku, SAD. Besim želi podržati razvoj turizma u svojoj zemlji porijekla.

Naš tim
Erita Keçmezi - Turistički savjetnik
Gresa Puka - Turistički savjetnik
Etnike Dibrani - Turistički savjetnik
Donika Gllogu Sekiraqa - Voditelj financija
Sadete Hamiti - Osmani - Održavanje
Mentor Bytyqi - Održavanje


Zašto fluturi.me?
• fluturi.me stranica nudi sve što je potrebno za rezerviraciju putovanja, sigurno i brzo u svakom trenutku.
• Ovisno o Vašim preferencijama, željama i potrebama kreirati možete sami svoje putovanje u cijelosti ili možete pregledavati i odabrati već postojeće, ponuđene pakete usluga
• Birajte let, smještaj, najam automobila, transfer, turističke ture, kupiti karte za turističke atrakcije i sl. Sve navedeno možete pronaći i rezervirati na fluturi.me.
• Snažan motor fluturi.me mašine kombinira vlastite proizvode sa onima naših pouzdanih partnera te Vam na jednostavan način prezentira sve bitne informacije.
• Sa svog računala, tableta ili mobilnog telefona možete pretraživati, rezervirati i platiti svoje putovanje. U slučaju da trebate neku pomoć, naši ljubazni djelatnici u pozivnom centru Vama su na raspolaganju.