Destinacioni

Zgjidh datat

Regjistrimi e diel
Çregjistrimi e diel
  6 natë(net)

Përfitimet dhe vlerat

Ne jemi krenar të jemi agjencia e parë dhe e vetme në internet në Ballkanin Perëndimor. Me ne mund të kërkoni, të regjistroni, kombinoni, menaxhoni dhe paguani udhëtimin në çdo kohë dhe nga çdo pajisje. Këtu mund të gjeni fluturime, hotele, makina, transferime, turne, bileta dhe paketa me çmime më të mira.

Ne kombinojmë produktet tona, kapacitetet, kontratat dhe marrëveshjet e veçanta me ato të partnerëve të tjerë në mënyrë që të mund të zgjidhni nga përzgjedhja më e mirë e udhëtimit

Ne kemi një ekip të mahnitshëm në dispozicionin tuaj duke punuar çdo ditë nga ora 9 deri në orën 21:00 (CET). Telefononi numrin tonë, ose na dërgoni një email. Na kontaktoni tani!

Ne mbështesim furnizuesit vendorë të përzgjedhur me kujdes për t'u lidhur me blerësit në tregjet tona me një kosto më të ulët prej 50%. Pra, ne sigurojmë që shumica e parave tuaja shkon në vendin e destinacionit

Si përdorues i regjistruar, përfitoni nga menaxhimi i pavarur i rezervimeve dhe pagesave në çdo kohë